Hvordan vil du gerne have det, når du kommer tilbage efter ferie?

Guldfinder

Der er mange måder at spørge på, og det er bedre at blive spurgt, end at ingen overvejer, om du har haft en god tid, mens du har været på ferie. Men hvad vil du helst selv mødes med?

Hvor har du været henne?

Hvad har du lavet?

Hvordan har du haft det?

Det er også sådan indrettet, at du helst skal svare kort og rimelig positivt på forespørgslen, og så er det høfligt at spørge tilbage, til den der spurgte.

🙂🙂🙂🙂🙂

Børn har behov for ferie

derfor-har-boern-brug-for-sommerferie

Selv helt små børn har behov for at holde ferie. Nogle forældre tror fejlagtigt, at deres børn har brug for en fast struktur hver dag, som den de har i hverdagen. De tænker, at deres barn vil få svært ved at komme tilbage til hverdagen, hvis de holder ferie.

Sådan hænger det ikke sammen:

  • børn har brug for afbræk fra hverdagen

 

  • børn har brug for at være sammen med deres forældre

 

  • børn har brug for den ro, som ferier kan give anledning til.

På den måde kan børn og forældre "lære hinanden at kende" på en ny måde, med tid til at VÆRE sammen uden konstante krav om at skulle nå noget.

Børnene kan vende tilbage til hverdagen med ekstra energi, tanket op med dejlige nærværende øjeblikke. Det de kan reagere på, det er hverdagens mange krav om at skulle noget hele tiden, og det kan være godt at være opmærksom på, hvornår det bliver for meget. Læs mere på ovenstående link.

🙂🙂🙂🙂🙂

  • Søde friske sommer fristelser indtages i skarp konkurrence med fuglene :-)

  • Søde ferie fristelser nydes i dejligt selskab:-)