Grundlæggende leg:-D

Hvad skal vi lege?

Mennesker har til alle tider leget, i dag er vi blevet mere opmærksomme på legens betydning, netop som legen er ved at blive fortrængt for læring. Men legen kan ikke holdes nede, den er alle tilstedeværende. Vi leger med babyer, vi har en legende tilgang til kærester, vi leger for alvor, og vi leger for sjov.

Grundlæggende lege har et tema, som for eksempel imitation og spejling; det er uforlignelige lege for alle aldre i forskellige udformninger. Med babyen er det ansigtsudtryk, hvor det skøre og overraskende er selve legen. Leg gæt og grinmasser, eller Kongens efterfølger, det er helt grundlæggende lege, og de kan have mange udformninger med samme tema, som imitation og spejling.

🙂🙂🙂🙂🙂

Tips til alletiders leg

Nyt i lov om dagtilbud, børns leg! Men hvad skal vi så lege?

Prøv et evigt aktuelt legetema for alle aldre: Jagten. Den former sig fra Nu kommer der en lille mus, Jæger-fange-findelege, til Indkøbs leg på jagt efter tilbud og gode fødeemner. For vi skal lære mange måder at skaffe føden på, og det er, når alt kommer til alt, det vi lever af, kærlige samspil og god mad, -og så kan alle være med i legen.

mere leg:

http://bogenshjemmeside.dafolo.dk/Bogstavvideoer.7037.aspx

På ovenstående hjemmeside kan du komme til at lege med bokstaver, det er faktisk sjovt, prøv selv.

🙂🙂🙂🙂🙂

endnu mere leg:

https://vicekosmos.dk/nyheder/nyhed/artikel/nu-bliver-hoppeline-ogsaa-for-de-allermindste/

PÅ ovenstående hjemmeside kan du finde sjove hoppe lege, se selv:

Nu bliver Hoppeline også for de allermindste

Fremover skal danske vuggestuebørn tumle, lege, fortælle og lære med projekt Hoppeline. Det har hidtil været forbeholdt børnehaver, men med 4,6 mio. kr. i ryggen fra Nordea-fonden kommer de mindste også med. Og tankerne og værdierne i Hoppeline matcher fint med de nye ændringer i dagtilbudsloven.

Ligesom Marte Meo metoden matcher fint med de nye ændringer i dagtilbudsloven, eks øget fokus på dannelse og børns leg/ikke voksen initierede aktiviter.

🙂🙂🙂🙂🙂