25.6.2017 At positivt bekræfte

At positivet bekræfte er en anerkendelse af den anden, en sikker positiv bekræftelse af den anden er at smile hjerteligt. I øvrigt er der mange måder at smile på, i følge B. Fredrickson (Kærlighed 2013) er der forsket i smil, og på den baggrund anslås det, at mennesker anvender omkring 50 forskellige typer smil, hvor forskellen kan være hårfin, fra det kærlige venlige opmuntrende til det falske påtagede nedgørende smil.

24.6.2017 Halvvejs

I dag er det halvvejs til jul, så gældelig halvjul ❤

23.6.2017 Smil

Smil dig glad af Jesper Bergstrøm.

Jesper Bergstrøm skrive om, at mennesker kommunikerer med kroppen, som er vores stærkeste kommunikationsredskab. Det er bevist, at man kan blive glad af at smile, hvis man smiler, så påvirker det både udadtil og indadtil, med et bevidst smil kan man faktisk blive ægte glad også inden i. Dvs med kontrol over kroppen ændres menneskers indre tilstand og samtidig påvirkes andres syn udefra positivt. Vejen til bedre samspil ligger åben.

Så smil så tænderne blafre og rare følelser kan ses udenpå og vokse inden i.

🙂🙂🙂🙂🙂

22.6.2017 3,5 til 4 kilo intelligens

http://videnskab.dk/krop-sundhed/nyfoedte-paa-35-til-4-kg-bliver-mere-intelligente-voksne?utm_source=vores%20nyhedsbrev&utm_campaign=c678648961-EMAIL_CAMPAIGN_2017_06_22&utm_medium=email&utm_term=0_d2f5c83eb4-c678648961-240015293

Sammenhængen mellem fødselsvægt og intelligens ser ifølge det nye studie ud til at vare hele livet.

Nu gælder det om at score 3,5 til 4 kilo i fødselsvægt, hverken for meget eller for lidt kan gøre din babys intellegens optimal, men skulle det komme til det, så hellere for meget end for lidt, viser forskning.

Spændende om det alene er et spørgsmål om vægt, eller om der ligger andet bag, en faktor som vi endnu ikke kan få øje på.

💋

21.6.2017 Årets længste dag!

Fra i dag bliver dagene ikke længere, men derimod kortere, så dagen er toppen af dage, det bliver ikke lysere end på denne dag. Så det er godt, at den også har været fyldt med solens lys.

Og så er der en fest i vente, på fredsg er det Sankt Hans aften med bål, sange og taler.

😀😀😀😀😀

20.6.2017 17 tegninger!

http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/art6001707/17-tegninger-S%C3%A5dan-oplever-b%C3%B8rn-det-n%C3%A5r-du-bruger-din-telefon-for-meget

Mor kan vi godt tage på Bakken i dag?

Ja du må godt tage en gulerod.

17 tegninger  i Politiken i dag fortæller hvad børnene oplever, når de voksne taler for meget i mobiltelefon, ovenstående er en af teksterne til.

En gammel talemåde siger, at af børn og fulde folk skal man høre sandheden, så hvis man kan høre eller se sig selv i tegningerne og teksterne, så taler man for meget i mobiltelefon, og børnene får for lidt kontakt.

🙂🙂🙂🙂🙂

19.6.2017 Digitale børn

http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/art6000117/Ja-dine-b%C3%B8rn-er-tr%C3%A6tte-af-at-du-hele-tiden-kigger-p%C3%A5-din-telefon

Politiken i dag: børn i 2x er trætte af deres forældres mobiltelefon vaner.

Flere af børnene nævner situationer, der egentlige skulle have været fællesoplevelser for familien, som bliver ødelagt af telefonerne. Det er især under aftensmåltidet, eller hvis familien ser noget i fjernsynet, at forældrene forsvinder ind i deres telefoner. For nogle af børnene er det også et problem, når de gerne vil have hjælp af deres forældre. »Jeg har prøvet, at jeg ikke kan få min far til at hjælpe mig, når jeg laver lektier. Og jeg siger bare sådan: »Far, far, far«, fordi jeg gerne vil have hjælp til at stave et ord eller til at lave matematik, men han svarer ikke og sidder bare med sin telefon«, siger en pige.

Børnene får for lidt kontakt til deres forældre, når forældrene efter kort tids samspil ikke kan lade være med at tjekke deres telefon. Så er det ikke så mærkeligt, at børnene er opmærksomhedskrævende i dagtilbud og skole.

🙂🙂🙂🙂🙂

Det kan blive endnu bedre!

Her slutter denne side, men der er meget mere bagved knappen.